A 2021-es évtől minden hónapban egy-egy szolgáltatásunk kedvezményesen érhető el.

Február: kismama masszázs bérlet vásárlásakor 1. alkalom ingyenes (20.000,-/ 5 alkalom)

Március: csecsemő mozgásvizsgálat féláron (4.000,-/ alkalom)

Április: egyéni hidroterápia kádas program betanítása: 1. alkalom ingyenes (18.000,-/ 4 alkalom)

Az aktuális kedvezményről mindig az Árak menüpontban tájékozódhatsz.

 


 

Februártól megnyílt itt helyben a Szentendrei Csemeték új FEJLESZTŐ, TANÁCSADÓ ÉS TERÁPIÁS HELYE. Egy jól felszerelt, többfunkciós tornaszobában várunk szeretettel benneteket, ahol lehetőség van más szakemberekkel együttműködve kibővíteni szolgáltatásainkat, hogy több területen nyújthassunk segítséget számotokra. Jelenleg elérhető szolgáltatások (amíg az intézkedéseken nem enyhítenek, egyéni formában):

 • komplex állapotfelmérés és mozgásvizsgálat csecsemők részére
 • Huple-diagnosztika és terápia
 • koraszülött babák prevenciós jellegű fejlesztése, otthoni feladatok betanítása, tanácsadás
 • neuro-hidroterápia kádas programja
 • csecsemőmasszázs és mozgásterápia betanítása
 • komplex egyéni gyógypedagógiai és mozgásfejlesztés születéstől óvodás-kisiskolás korig
 • egyéni mozgásfejlesztés súlyosan mozgássérült gyermekek számára
 • súlyosan-halmozottan sérült gyermekek fejlesztése, terápiája
 • szenzoros integrációs terápiák és bazális stimuláció
 • hordozási tanácsadás (korababák, ikrek, szülési sérült babák részére is)
 • hordozós eszközkölcsönzés és könyvkölcsönzés
 • kismamamasszázs

A részletekkel, képekkel hamarosan várlak benneteket, illetve a honlapon folyamatosan láthatjátok majd az újabb terápiás lehetőségeket, fejlesztéseket, valamint új tanácsadóink, szakembereink elérhetőségét.


Kedves Érdeklődők!

A hidroterápiák sajnos minden igyekezetünk ellenére továbbra is kénytelenül szünetelnek, ahogy minden csoportos terápia és a hordozós klubunk is.

Köszönöm, hogy sokan kerestek. Továbbra is jelentkezhettek egyéni hordozási tanácsadásra, hordozó- vagy könyvkölcsönzésre. Mindkét készlet most bővült és újult meg, érdemes körülnézni, hamarosan a képeket is feltöltöm. Továbbra is megyek házhoz Szentendre környékén vizsgálat-állapotfelmérés, tanácsadás, mozgásfejlesztés vagy kádas terápia miatt.


Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is, 2020. november 17-én, a Koraszülöttek Világnapján, illetve egész héten (november 16-20.) koraszülött gyermekkel INGYENESEN vehetitek igénybe minden szolgáltatásomat. Mind a hidroterápia kádas és medencés programját, mind az egyéni felmérést és konzultációt, babamasszázst, hordozási tanácsadást. Keressetek bizalommal, és jelentkezzetek be időben.

 


Hordozós készletem augusztus óta 4 hordozós kiegészítővel és 7 új, csodaszép és legmodernebb típusú hordozóval bővült – újszülött kortól is használható, illetve totyogós korú gyerekeknek is való, megkötős, csatos vagy hibrid rendszerű hordozókkal. Keressetek személyesen vagy üzenetben, illetve megnézhetitek a hordozó eszközök és könyvek menüpontban. Köszönöm, hogy a klubalkalmakon június óta folyamatosan sokan kerestek, kérdeztek, próbáltok, kölcsönöztök, igyekszem továbbra is az igényeket kielégíteni, segítségetekre lenni.

A fokozódó vírushelyzetre való tekintettel novembertől még elővigyázatosabb végzem munkámat. Mind a hidroterápiák, egyéni fejlesztések, hordozós tanácsadások, mind a klubalkalmak során minden előírást betartok. Amennyiben klubalkalmakat már nem áll majd módunkban tartani, telefonon, messengeren vagy e-mail-ben továbbra is kereshettek és kérhettek tanácsot, illetve maszkban, kézfertőtlenítőt használva személyes találkozásra továbbra is van lehetőség.

Nagy örömömre elkészült a Szentendrei Hordozós-Pelusos Klub első bemutató- és “próbaanyukája”. Így minden klubon tudunk megmutatni nektek egy-egy kötést, hordozót is. Rezsővel teszteltem, neki kényelmes volt.
Jövő héten a klubban várunk mindenkit szeretettel szabadtéri hőség- és pelustesztünkkel, hordozók és mosható pelusok széles választékával és néhány vadonatúj hordozóval.
Július 23. csütörtök, 10h, OC melletti játszótér (Czóbel park)
További infók a zárt fb csoportunkban (Szentendrei Mosható Pelenkás és Hordozós Közösség) vagy a “hordozós klub” menüpontban.

 


Hány fok van a pelusban? Leteszteljük!
Nyáron meleg van -mindenben- ez tény, de mégis melyik pelussal járunk a legjobban? Pul, ami szellőzik, papír, ami vékony, netán a híres gyapjú, ami télen fűt-nyáron hűt, vagy ez csak mítosz? Járjunk utána! Lesz nálunk papír, pul, gyapi. Ha más pelusod tesztelnéd, hozd magaddal! Megtöltjük vizes betéttel, kitesszük a napra és mérünk!
A következő nyári klubalkalmunkon várunk titeket, pelusaitok viselőit, barátokat, érdeklődőket. Hordozási tanácsadás, próba, kötésjavítás és hordozó igazítás, mosható pelenka-, hordozó vagy könyvkölcsönzési lehetőség és jó társaság vár titeket.
Július 23-án, csütörtökön 10-12 óra között, ismét a Czóbel parkban, a játszótér mellett találkozhatunk szabadtéren.

Idén nyáron is tervezek egyéni, illetve mini csoportos INTENZÍV MEDENCÉS TERÁPIÁS HETET augusztus 24-28 között. A tavalyi visszajelzéseitek alapján nagyon eredményes, meglepően hatékony és élvezetes volt, idén is nagy lelkesedéssel szervezem. Részletek hamarosan. Jelentkezni, érdeklődni telefonon vagy üzenetben lehet.

 


A nyári hordozós-pelusos klub júliusi, augusztusi időpontjait megtalálod a hordozós klub menüpontban. Egyéni tanácsadásra folyamatosan lehet jelentkezni hétköznapi időpontokban. Várlak szeretettel.

 


Szentendrén vár mindenkit szeretettel felújítva, megszépülve, kifogástalan higiénés körülmények között a medence, összes felnőtt és gyerek szolgáltatással. (www.uszibuli.hu)

 


Továbbra is Szentendrén csupán egyetlen helyen érhető el neuro-hidroterápia kádas és medencés programja, komplex vízi mozgásterápiás foglalkozás és gyógypedagógiai fejlesztés, terápiás szemléletű úszás-előkészítés és -oktatás. Hosszas kórházi kezelésben részesült, koraszülött, megkésett vagy eltérő fejlődésű, idegrendszeri sérültséggel küzdő, vagy mozgásban akadályozott fejlődésű gyermekek részére egyaránt. Egész nyáron várom szeretettel a gyermekeket és szülőket Szentendrén egy exkluzívnak számító, meghitt, családias hangulatú, oxigénnel fertőtlenített medencében, a jelenlegi helyzetre való tekintettel a higiénés szabályok és megfelelő körülmények megteremtésével. Kérdés esetén kérlek keress  meg privát.

 

Az elmúlt időszak nehézségei után júniustól végre offline folyik tovább a munka. Szárazföldi és vizes terápiák, egyéni vagy kiscsoportos komplex mozgásfejlesztés, állapotfelmérés egészen kisiskolás korig. Tanácsadás és konzultáció újszülött kortól, a pici állapotához és a család igényeihez alkalmazkodva. Szükség esetén terápiás, vagy megelőző fejlesztő szemléletű segítségadás és otthoni tornák, masszázsok betanítása a lehető legszabadabb játék- és mozgás lehetőségének biztosítása mellett, akár a család otthonában.

Fordulj hozzám bizalommal, ha bizonytalan vagy csecsemőd fejlődésével kapcsolatban, megkésett vagy akadályozott a mozgásfejlődése, idegrendszeri éretlenség, érintettség, vagy egyéb veleszületett probléma merült fel. Több mint 15 éves gyógypedagógiai diagnosztikus és terápiás szakmai gyakorlattal igyekszem a segítségetekre lenni.


Kedves Érdeklődők!

Sokan megkerestetek az elmúlt hónapokban tanácsért minket, ahogy tudtunk, online segítettünk. Most szeretnénk lehetőséget adni a kölcsönzésre, próbára, hordozók beállítására, kötésigazításra, együtt felkészülni a nyári hordozásra és pelusozásra, praktikáinkat, tapasztalatainkat megosztani egymással. Szervezünk egy szabadtéri Hordozós – Pelusos Klubot június 24-én szerdán a Czóbel parkba a játszótérre, a szokásos 10-12 óra között. Esős időben az Offline Centerben is lehetünk, arra is felkészültünk. Természetesen minden jelenleg érvényes szabályt betartva és az előírásokra odafigyelve. Emellett egyéni tanácsadásra továbbra is jelentkezhettek. Ha az időpont nem alkalmas, de szívesen lennél közösségben babáddal, vagy bármilyen egyéb pelusozással, testközeli gondoskodással, babahordozással, mozgásfejlődéssel kapcsolatos témában kérdeznél, keress privát vagy lépj be zárt fb csoportunkba, a Szentendrei Mosható Pelenkás és Hordozós Közösségbe.
Várunk nagyon nagy szeretettel mindenkit, aki szívesen eljönne. 🙂 Csontos Hajni & Szávai-Králik Eszter


A 2020-as évben továbbra is kéthetente csütörtökönként várunk a hordozós és mosható pelusos klubban az Offline Centerben, Szentendrén. A menüben minden aktuális információt megtalálsz, a különböző időpontokkal és témákkal. Egyéni hordozási tanácsadásra bármikor jelentkezhetsz, igyekszem minden tudásommal a segítségedre lenni. Fordulj hozzám bizalommal koraszülött vagy egészségügyi problémával küzdő babával, babákkal egyaránt, hogy együtt megtalálhassuk a számotokra legideálisabb hordozáshoz vezető vagy azt pótolni képes utat.

 


 

Komplex vízi mozgásfejlesztés, neuro-hidroterápia, úszás-előkészítés és terápiás úszásoktatás egész évben elérhető. Szentendrén csupán egy helyen, egyedien nyugodt, esztétikus, higiénikus körülmények között, családi környezetben. Fordulj hozzám bizalommal, újszülöttől ovis-kisiskolás korig bármikor. Lehet célunk vízbiztonság kialakítása, úszásra való felkészülés, úszástanulás, a vízben való mozgás öröme, félelmek leépítése, mozgásfejlesztés segítése, mozgások korrigálása, az idegrendszer érésének, szabályozó működésének segítése, komplex fejlesztés a víz tulajdonságainak kihasználásával. Javasolt korababák, megkésett vagy eltérő fejlődésű csecsemők és kisgyerekek részére, enyhe vagy súlyos mozgásproblémák, fejlődési rendellenességek terápiájaként egyaránt.

 


 

Köszönjük az egész szervezőcsapat nevében a Családbarát Héten való részvételt mindannyiotoknak! Remek előadók fogadták el meghívásunkat, és sokan látogattatok el a hét minden napján programsorozatunkra. A csütörtöki nap is jól sikerült, jöttetek előadást hallgatni, kérdezni, együtt gondolkodni, és jó páran hordozási tanácsadásért fordultatok hozzánk. Várunk szeretettel továbbra is minden érdeklődőt a Hordozós és Mosható Pelenkás Klubban csütörtökönként.

 


 

Még egy hétig lehet a kedvezményesebb early birds áron jelentkezni a nyári intenzív medencés hétre! A délutáni csoportokban van még hely. Információk lejjebb görgetve találhatók ebben a menüben, vagy telefonon kérhetők.

 


Adj egy igazán értékes és hasznos ajándékot várandós vagy kismama barátodnak, ismerősödnek, rokonodnak. Segítek a hordozók közt eligazodni, megtalálni a számukra legkényelmesebb és praktikusabb darabot. Lehetőség van a pici otthonában próbálni, és a választott eszköz használatát megtanulni. Akár már a várandósság alatt, vagy a kórházból hazajöveteltől bármikor felhasználható. Az egy alkalmas ajándék kártya díja 6.000,-, a két alkalmas hordozási tanácsadás 10.000,-, és az érvényesítéstől számítva fél évben belül vehető igénybe. Szakképzett mozgásterapeuta, baba- és gyermekhordozási tanácsadóként szívesen segítek korababák és ikrek hordozásában, hordozóban szoptatásban, altatásban is. Keress bizalommal és ajándékozd a hordozás örömét ismerősödnek!

 


 

Kedves Érdeklődők!

Várunk nagyon sok szeretettel 2019. május 20-26. között egész hetes programsorozatunkon, izgalmas témákkal a várandósságtól kisgyermekkorig, többek között babafürdetéssel, hordozással, gyerekneveléssel. A részletes program elérhető a http://offlinecenter.hu/oldalon. Gyertek, élvezzétek és kérdezzetek bátran.


MI EZ?

Az Offline Center csapata (Kőhegy Alapítvány) – a szentendrei keresztény egyházak és civil szervezetek összefogásával – 2019. május 20-26-ig új, hagyományteremtő programsorozatot indít.

A születés, családdá válás, kisgyermekkor témakörét egy héten keresztül színes események, előadások, workshopok, interaktív programok és bemutatók segítségével járjuk körbe.

Előadóink és bemutatót tartó vendégeink között az ország különböző pontjairól érkező elismert szaktekintélyek és szentendrei kötődésű szakemberek egyaránt megtalálhatóak.

A programsorozat célja az ismeretátadás mellett, minőségi kikapcsolódás és közösségi élmény nyújtása gyermekvállalás előtt álló pároknak és kisgyermekes szülőknek.

A hét összes programján a részvétel INGYENES!

 


A hordozós klubon áprilistól új formában és tartalommal, új helyszínen és időpontban folytatódik. Várunk nagyon sok szeretettel április 25-től a Szentendrei Hordozós és Mosható Pelenkás Klubba kéthetente csütörtökön 9-12 között az Offline Centerben. Részletek a hordozós klub menüpontban.

 


Kedves édesanya!

Ajánljuk neked ezt az anyák napi medencés programot, ha olyan élményt keresel, ahova babáddal és pároddal együtt tudsz eljönni, és vágysz kicsit feltöltődni, mozogni, kikapcsolódni. Ha kicsit kiszállnál a mókuskerékből, de szeretnéd, hogy gyermeked is élményben részesüljön, várunk szeretettel Szentendrén.

A program két turnusban, 9 órás és 11 órás kezdéssel zajlik. Párhuzamosan futó programokkal:

 • aquafitnesz kismamáknak kidolgozott feladatokkal
 • úszás és játék a vízben a babáknak az egyik szülővel
 • lehetőség családi pancsolásra
 • tartalmaz 20 perc szaunahasználatot, illetve 2×3 perc szoláriumozást

Az aquafitnesz során a testmozgás és a víz jótékony hatásainak kombinációját élvezheted, az egészséged fejlesztése érdekében, vidám, zenés foglalkozás keretében.

A babákkal az egyik szülő folyamatos testközelségében játékosan ismerkedünk meg egy medencényi vízzel. Hason és háton úszás, locsolás, sok hintázós, billegős, forgós elem vár rátok a neuro-hidroterápia módszerével, mellyel lehetőség nyílik a különböző mozgásformák gyakorlására a víz közegének köszönhetően nagyon szabad formában. A program 3 hónapostól 2 éves korig szól, életkori bontásban.

A helyszín csendes nyugalmát össze sem lehet hasonlítani egy zsúfolt uszoda légkörével. Egy családi ház alagsorában gyönyörűen kialakított, kifogástalan higiéniájú, oxigénnel fertőtlenített medence, a medencetérben a rokonok számára lelátóval, fitneszgépekkel. Hozzá tartozó bababarát kiszolgáló helységekkel, nagy játszósarokkal, szoptatásra elkülönített térrel, pelenkázókkal, öltözőfülkékkel, zuhanyzóval, mosdóval, hajszárítókkal. Rendelkezésre áll továbbá bébiétel melegítési lehetőség, kávé, teafogyasztás, szolárium- és szaunahasználat. Autóval és tömegközlekedéssel is megközelíthető (Szentendre, Sportpálya buszmegálló), közvetlen parkolóhelyekkel, babakocsi tárolási lehetőséggel, az utcában nagy játszótérrel.

A medence vize 110cm mély, 33 fokos, a részvételhez úszni tudás nem szükséges, értelemszerűen csak annyi, hogy egyik szülőnek vagy a gyermeknek se legyen semmilyen fertőző betegsége.

A programot 3-5 fős csoportban indítjuk, mindkét szülővel, illetve igény szerint +1 segítő családtag részvételével.

Díja:                10.000,-/ családonként 3 órás időtartamra

Időpont:          2019. május 4. szombat

 • első turnus: 9-12-ig
 • második turnus: 11-14-ig

Pontos cím:     2000 Szentendre, Szűcs József utca 24.

Jelentkezés:     Csontosné Pető Hajnalka 06-20/389-28-54

 


 

Nyáron lehetőség lesz egy hetes intenzív vízi, majd szárazföldi terápiára, egyénileg vagy kis létszámú csoportokban, a megszokott családias, nyugodt helyen, oxigénnel fertőtlenített medencében. A terápiás héten minden nap gyakoroljuk az eddig tanultakat és új elemeket is a vízben, sok játékkal és pancsolással kiegészítve. A „szárazföldön” a gyerekek igényük szerint szabadon használhatják a különböző egyensúlyozó és torna eszközöket, hintákat.

Ez a hét egy intenzív “lökést” ad az idegrendszernek, a napi rendszeres fejlesztéseknek ezáltal felerősödik a hatása. Hatékonyabban segíti a mozdulatok és mozgások helyes kivitelezését, az egyensúly és koordináció fejlődését, a testtartás harmonizálását, a figyelem, manipuláció, viselkedés fejlődését. Segít a vízben való félelmek végleges leküzdésében, és a vízbiztonság növelésében, a különböző úszásnemek és a merülés gyakorlásában.

Hétfőtől péntekig, minden nap ugyanabban az időben, a szülővel közös, körülbelül 2 órás programot jelent.

A Neuro-hidroterápiára rendszeresen járóknak és ismerkedőknek egyaránt szól. A csoportok csecsemőtől iskolás korig, életkori bontásban, maximum 4 fővel indulnak.

A hét tartalma:

 • 50 perc NHT foglalkozás a vízben
 • 30 perc medencés szabad játék (csúzdával és vízi játékokkal)
 • lenti térben az úszást követően fejlesztő játszósarok (egyensúlyozó és tornaeszközökkel)
 • alkalmanként 3 perc szolárium-használat a szülőnek

Időpont: 2019. június 17-21.

Csoportok: 9.00, 10.30, 14.00, 17.00, egyéni: 12.30, 15.30

Az időpontok és beosztás kérésre még rugalmas, részben változtatható.

Díja:    csoportos 23.000,-/hét, egyéni 28.000,-/hét

Early birds: csoportos 20.000,-/hét, egyéni 25.000,-/hét (jelentkezés legkésőbb május 17-ig)

Helyszín:         Szentedre, Szűcs József utca

Jelentkezés:     10.000-, előleg befizetésével

 


A tavaszi hordozós klubalkalmakon szabadon, a ti igényeitek szerint az alábbi témákat fogjuk körbe járni.

 • március 6.:     A hordozóeszközben szoptatás praktikái
 • március 20.:  Háti hordozás – miben, mikortól, kiknek javasolt
 • április 3.:        A rugalmas hordozóeszközök világa – piciknek és nagyobbaknak
 • április 17.:      Hordozás újszülött kortól – hogyan segíthetem a pici fejlődését

Ezekben a témákban fogunk beszélgetni, ismereteket megosztani, együtt gondolkodni, képekkel tarkított előadásokat hallgatni. Természetesen a témától függetlenül bármilyen kérdéssel jöhettek, folyamatos a tanácsadás és kölcsönzés is. Várok mindenkit szeretettel.

 


Tavasszal 4 alkalmas babamasszázs tanfolyamot indítok, várom az édesanyákat, édesapákat babájukkal együtt szeretettel. Az indiai eredetű olajos Shantala masszázs alapján tanuljuk kisbabánk simogatását, masszírozását, megnyugtatását, fájdalmai enyhítését,  bizalma és kötődése megerősítését a kezdetekben számára legfontosabb nyelven, az érintésen át. Megismerkedünk más babamasszázs technikákkal is, beszélgetünk azok eredetéről, alkalmazásáról.
Igény szerint a masszázst követően a vízben is elsajátítható kisbabánk gyengéd érintése, ringatása, és az idegrendszer komplex fejlesztésének módszere az NHT1 kádas program segítségével.
A tanfolyam ajánlott újszülöttől 6 hónapos korig, idő előtt született babáknak is.

Részvétel díja: 4.000,-/ alkalom/ családonként

Időpontok: február 28., március 7., 14., 21.

Csütörtökönként délelőtt 9.30-11 óra között, Szentendrén, a Debreceni és Szofrics Pál utca sarkán.

Bejelentkezés és bővebb információ: 06-20/389-28-54


Egyéni hordozási tanácsadásra továbbra is bármikor lehet jelentkezni, fordulj hozzám bizalommal.

Klub alkalmakra két hetente szerdánként várok mindenkit szeretettel 9.30-12-30 között a hordozással ismerkedni, beszélgetni, próbálgatni, kölcsönözni, együtt lenni.

Az év elejei klub időpontok: január 23., február 6., 20., március 6., 20., április 3.

Helyszín: Szentendre, Debreceni és Szofrics Pál utca sarka


November 15-én, csütörtökön 9-15 óra között Szentendrén, két helyszínen:

A koraszülöttek világnapja alkalmából várunk Szakács Adrienn krízistanácsadó pszichológussal együtt minden kedves szülőt, aki 0-2 éves koraszülött babát nevel az alábbi INGYENES programokra:

 • indiai olajos babamasszázs technikák tanítása
 • komplex szenzomotoros fejlesztő torna
 • speciális hordozási tanácsadás, eszközválasztás, próba
 • beszélgetés a szülésélményről, veszteségek feldolgozása
 • neuro-hidroterápia kádas program, 5 hónapos korig
 • 5 hónapos kortól NHT medencés program (másik napon)

A fejlesztő / segítő programok ideje, beosztása a jelentkezők számától és igényeitől függ.

Bejelentkezés: 06-20/389-28-54


 

Az egyéni és kiscsoportos vízi mozgásfejlesztés és úszás-előkészítés folyamatosan elérhető Szentendrén. A neuro-hidroterápia az idegrendszeri érést segíti,  fejleszti a nagy- és finommozgásokat, a koordinációt, az értelmi képességeket és a szocializációt is. A víz a szülővel közös új élmények izgalmas és egyben terápiás közege is a kicsik számára, már csecsemőkortól. Órákat keddi és pénteki napokon tartok, időpontot egyeztetni kérlek keress meg.


A babahordozós klub Szentendrén ősztől új helyszínen és formában folytatódik. Várlak szeretettel, ha a hordozással kapcsolatos bármilyen új tapasztalatot szeretnél gyűjteni akár pici babával, akár kisgyerekkel. Továbbra is lehetőség lesz hordozókat próbálni, kölcsönözni, beszélgetni, közösségben lenni egy családias, bababarát helyen. Néhány hetente szerdánként délelőtt 9.30-12.30 között, novembertől.

Őszi alkalmak: 2018. november 7., november 28., december 12.

Cím: Szentendre, Debreceni és Szofrics Pál utca sarka

Egyéni és kiscsoportos hordozási tanácsadást is szervezek, ahol a felvételi módokat és kötéseket tudjuk megtanulni, finomítani. Előre egyeztetett időpontban bármikor. A gyermekágyas időszakban házhoz megyek, kérlek keress bizalommal.

 


Ingyenes hordozási tanácsadás lesz a gyereknapi rendezvényeken:

– 2018. május 26-án szombaton Pomázon a Művelődési Háznál (Huszár utca 3.)

– 2018. május 27-én vasárnap Szentendrén a Lurkócia Gyereknapon a Czóbel parkban.

A sok jó program és játék mellett lehetőség lesz a hordozásról is beszélgetni, hordozókat próbálni, kölcsönözni, kötéseket és hordozási technikákat tanulni, tökéletesíteni, avagy a kánikulában hordozással ismerkedni.

Szeretettel várlak!

 


A babahordozós klub tavasz végi / nyári alkalmai:

– 2018. május 30., június 27., július 25. és augusztus 29. szerda, 10-12 óra között az Otthon Magadnál Központban.

 


Komplex mozgásfejlesztés szárazon és vízben is egész nyáron folyamatosan elérhető. Neuro-hidroterápia kádas és medencés program, úszás-előkészítés és úszástanítás, egyéni vagy kiscsoportos formában keddi és pénteki napokon. Várom szeretettel az egész családot!

 


 

Bonifert Zoltánné Edit védőnő kérésére egy közös beszélgetésre és tanácsadásra a Leányfalusi Baba-mama Klubban is találkozhatunk (Leányfalu, Móricz Zsigmond utca 124/a).

– 2018. április 5. csütörtök 10-12 óra (téma: néhány szó a neuro-hidroterápiáról, a víz mint terápiás közeg, a hordozás hatása a csecsemő mozgásfejlődésére)

– 2018. május 17. csütörtök 10-12 óra (téma: hordozással és a hordozókkal kapcsolatos hiedelmek és tévhitek, hordozók próbája, kölcsönzése, kötések gyakorlása)

 


A 2018-as Babahordozó Héten május 7-13 között ingyenesen kölcsönözhető minden hordozó eszköz: szövött és rugalmas hosszú kendők, karikás kendők, mei tai-ok, hibridek és jó pár fajta csatos hordozó. Lehetséges előre is foglalni.

 


Továbbra is lehetőség van rászoruló családoknak, korababát nevelő szülőknek és nagycsaládosoknak adománykendők igénylésére, ingyenes bérlésére, részletfizetésre a tanácsadásban. Keress bizalommal!

 


 

A babahordozós klub tavaszi időpontjai:

– 2018. április 3. kedd, május 2. szerda, május 30. szerda 10-12 óra között

A helyszín változatlan. Várlak szeretettel a jó időben is!

 


 

Az új évben is folytatódik Szentendrén a babahordozós klub januártól, szerdánként. Mindenkit várok szeretettel, aki szeretne a hordozásról kérdezni, eszközöket próbálni, kölcsönözni, hordozással kapcsolatos témákról hallani, vagy a klubban babájával együtt jól érezni magát.

 Téli időpontok:

– 2018. január 17., 2018. február 7., 2018. március 7.

Egyéni hordozási tanácsadásra és konzultálásra házhoz is megyek minden hétköznap.

 


 

A 2018-as évben továbbra is elérhető Szentendrén neuro-hidroterápia, játék, vízi fejlesztés és úszás előkészítés, 6 hónapostól óvodás korig. Várok szeretettel minden kisgyermeket és szüleit, akik ezt az élményt és fejlesztési lehetőséget nyugodt, csendes, családias helyen szeretnék megkapni, egyéni vagy kiscsoportos formában.

Januártól továbbra is keddi és pénteki napokon. Első alkalom: 2018. január 12., péntek

Egyéni gyógypedagógiai és mozgásfejlesztés, csecsemőknek gondozás és tanácsadás, babamasszázs, masszázs oktatás előre egyeztetett időpontban elérhető. Keress bizalommal a megadott elérhetőségeken.

Békés, boldog új évet kívánok!