A hordozással kapcsolatban személyre szabott tanácsadás és konzultáció megvalósulhat a gyermek otthonában is, vagy itt Szentendrén, előre megbeszélt helyszínen is.

Ellátási terület: Szentendre, Pilisszentlászló, Leányfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Pócsmegyer, Szigetmonostor, Pomáz, Csobánka, Budakalász, Békásmegyer.

Személyes hordozási tanácsadás és tanítás keretében lehetőség van az egyéni igényeknek legmegfelelőbb hordozási mód megtalálására, a felmerülő kérdések részletes átbeszélésre, valamint a kiválasztott hordozó használatának megtanulására. Jut idő a fogások, kötések lépésenkénti begyakorlására, és a finom beállításokra is, hogy a kicsi és a szülő számára is a legkényelmesebb legyen a hordozás. Lehetőség van továbbá a baba pozicionálásának megtanítására, a függőlegestől eltérő hordozási helyzetek kipróbálására, begyakorlására, szoptatási és táplálási lehetőségek bemutatására a különböző hordozó eszközökben. Megvalósulhat továbbá az együtt gondolkodás és a hordozási lehetőségek átbeszélése különlegesebb hordozási igényű babák és gyerekek esetében is. Kiemelt területeim:

  • ikrek és kis korkülönbségű babák
  • koraszülött babák
  • szülési sérült és eltérő fejlődésű babák
  • mozgáskorlátozott és halmozottan sérült babák hordozása.

A Hordozóházban végzett okleveles baba- és gyermekhordozási tanácsadóként folyamatosan igyekszem tudásomat bővíteni és elmélyíteni, eddig 11 hordozással kapcsolatos és több kommunikációs továbbképzésen, valamint szakmai konferenciákon vettem részt, számos könyvet olvastam. Több, mint 15 éves gyógypedagógia tudásomat igyekszem a hordozással kapcsolatban is kamatoztatni, csecsemőmasszázs oktatóként, mozgás- és hidroterapeutaként a családoknak   segíteni. Célom, hogy a hordozás során is a szülők tudjanak a picire ráhangolódni, igényeit kielégíteni, ketten harmonikus egységben lenni. Szentendrén és környékén számos helyre hívnak, és örömmel megyek előadásokat tartani és beszélgetni a hordozás és a csecsemő mozgásfejlődésének összefüggéseiről, a szabad mozgás- és játéktevékenység jelentéséről, az idegrendszeri érés menetéről, fejlődési mérföldkövekről, mozgás- és hidroterápiákról, az érintés és a víz jelentőségéről a kisbabák számára.

Kérdéssel keressen bizalommal telefonon, e-mailben vagy a klubban.