A hordozással kapcsolatban személyre szabott tanácsadás és konzultáció megvalósulhat a gyermek otthonában is, vagy itt Szentendrén, előre megbeszélt helyszínen is.

Ellátási terület: Szentendre, Pilisszentlászló, Leányfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Pócsmegyer, Szigetmonostor, Pomáz, Csobánka, Budakalász, Békásmegyer.

Személyes hordozási tanácsadás és tanítás keretében lehetőség van az egyéni igényeknek legmegfelelőbb hordozási mód megtalálására, a felmerülő kérdések részletes átbeszélésre, valamint a kiválasztott hordozó használatának megtanulására. Jut idő a fogások, kötések lépésenkénti begyakorlására, és a finom beállításokra is, hogy a kicsi és a szülő számára is a legkényelmesebb legyen a hordozás. Lehetőség van továbbá a baba pozicionálásának megtanítására, a függőlegestől eltérő hordozási helyzetek kipróbálására, begyakorlására, szoptatási és táplálási lehetőségek bemutatására a különböző hordozó eszközökben. Megvalósulhat továbbá az együtt gondolkodás és a hordozási lehetőségek átbeszélése és gyakorlása ikrekkel, koraszülött, vagy szülési sérült babával.
Kérdéssel keressen bizalommal telefonon, e-mailben vagy a klubban.