A medence Szentendrén, Izbégen, egy családi ház alsó szintjén található. A medencetérben padok, asztalok és a kísérők számára lelátó található, hozzá kapcsolódik két helység, melyben egy bőrkanapé, öltözőfülkék, zárható szekrények, zuhanyzó, mosdó, etetőszékek, pelenkázók és szoptatáshoz paraván, valamint egy nagy játszósarok van kialakítva. A medence kifogástalan higiéniájú, aktív oxigénnel fertőtlenített, az úszás ideje alatt más nem tartózkodik ott, össze sem lehet hasonlítani egy zsúfolt uszoda légkörével. A medence méretéből adódóan a csoportok maximum 4-5 fősek, illetve egyéni terápiára is lehetőség van. A helység használható családoknak is külön pancsolásra, kötöttségek nélküli közös programként, ami lehetőséget teremt az új közeg megszokásához, felfedezéséhez mindkét szülővel, esetleg testvérekkel együtt. (www.uszibuli.hu)

Cím: 2000 Szentendre, Szűcs József utca 24.

Ideje: kedden és pénteken, délelőtt és délután.

A medencés terápia megkezdésének feltétele, hogy a gyermek – saját érdekében – megkapja az összes kötelező oltását. A vízbe egy gyermek egy szülővel jöhet be, értelemszerűen egyiküknek se legyen semmilyen fertőző betegsége.

Mit érdemes hozni:

szülőnek: fürdőruha, fürdősapka, papucs, törülköző, köpeny

gyereknek: gumis úszópelus, úszógatya / fürdőruha, úszósapka, törülköző (papucs)

Érdemes 10-15 perccel korábban érkezni, hogy legyen idő a hellyel való ismerkedésre, átöltözésre. Kérem, hogy a ház előtt (és ne a szomszédok előtt) parkoljanak le. A kiskapu és az ajtó nyitva van.