Továbbra is várunk a Szentendrei Hordozós és Mosható pelenkás Klubban!

Mire számíthatsz? Ingyenes, beszélgetős kedvcsinálós, élménymegosztós alkalmak, rengeteg információval, szuper tapasztalatszerzési lehetőségekkel. Kellemes kikapcsolódás és találkozási lehetőség hasonló gondolkozású szülőknek.

Minden alkalommal feldolgozunk egy-egy témát mind a hordozással, mind a mosható pelenkákkal kapcsolatban! Az alkalmakon lehetőséged van megnézni, kipróbálni, kölcsönözni számos hordozónkból, hordozós kiegészítőkből, vagy az egyre bővülő mosható pelenkás készletünkből, illetve könyveink közül. Gyere el, akár csak érdeklődsz bármely témában, akár kemény motorosként nyomod és szeretnél egy jó hangulatú társaság tagja lenni! A klubok ideje alatt lehetőség van a babáknak a szőnyegen mászkálni, játszani, a szülőknek beszélgetni, kényelmesen megpihenni, szoptatni, pelenkázni, kávét, teát, szendvicset fogyasztani.

Helyszín és időpontok:

A klub KÉTHETENTE csütörtökön 9.30-12 óráig működik Szentendrén, az Offline Centerben (2000 Szentendre, Ady Endre út 6.).

Jól megközelíthető helyen, családias, baba-mama barát környezetben. A 11-es főúttól pár perc sétányira (Szte., Danubius szálló buszmegálló), közvetlen, ingyenes parkolási lehetőséggel, földszinten, akadálymentes épületben.

Az alkalmakat az Offline Center Baba-mama klubbal felváltva, kéthetente csütörtökönként tartjuk.

 

Ősztől is folytatódnak a klubalkalmak az Offline Centerben!

Természetesen minden jelenleg érvényes járványügyi szabályt betartva (maszkban, kézfertőtlenítőt használva, észszerű távolságot tartva) és az előírásokra odafigyelve tartjuk klubalkalmainkat. Novembertől kérjük, üzenetben jelezzétek részvételi szándékotokat, hogy tudjuk, hányan családra számítsunk. Az Offline Center nagy belmagasságú, tágas tér, ezért biztonsággal össze tudunk jönni. Emellett egyéni tanácsadásra továbbra is jelentkezhettek. Ha az időpont nem alkalmas, de szívesen lennél közösségben babáddal, vagy bármilyen egyéb pelusozással, testközeli gondoskodással, babahordozással, mozgásfejlődéssel kapcsolatos témában kérdeznél, keress privát vagy lépj be zárt fb csoportunkba, a Szentendrei Mosható Pelenkás és Hordozós Közösségbe.

Őszi időpontjaink:

  • szeptember 10.:
  • szeptember 24.:
  • október 8.:
  • október 22.:
  • november 5.:
  • november 19.:
  • december 3.:
  • december 17.

 

A klubon a részvétel INGYENES, előzetes bejelentkezés nem szükséges, a tanácsadás helyben és hordozók próbája 1.000,-.

A hordozók kölcsönzésének díja egységesen: 1.500,-/hét

A mosható pelusok és kiegészítők kölcsönzésének ára változó.

A könyvek kölcsönzésének díja 500,-/ db két hétre, vagy 1.000,-/ 3db két hétre (következő klubig).

A hordozók kölcsönzésének feltétele kaució letétele (5-10.000,-), mely az eszköz sértetlen visszahozásakor automatikusan visszajár.

 

A Hordozóház adománya révén rászoruló családok INGYEN is igényelhetnek néhány fajta hordozót. Kérlek jelezd ezt számunkra és élj a lehetőséggel.

 

Elérhetőség:

A klubot ketten, képzett és tapasztalt baba- és gyermekhordozási tanácsadók tartjuk.

Szávai-Klárik Eszter          06-20/327-97-72

Csontosné Pető Hajnalka 06-20/389-28-54, csontos.hajni@yahoo.com

Keresd 150 tagú zárt facebook csoportunkat és csatlakozz hozzánk az aktuális információkért, kölcsönözhető és megvásárolható dolgokért:

Szentendrei mosható pelenkás és hordozós közösség https://www.facebook.com/groups/1769896676653630/